• Неодамнешно
2019 Бауман Нацрт Бејзбол #Бд-22 Гунар Хендерсон Пред-Дебитант Картичка-1-ви Боуман Картичка

2019 Бауман Нацрт Бејзбол Бд-22 Гунар Хендерсон Пред-Дебитант Картичка-1-ви Боуман Картичка

DEN 79.20
Достапно на барање

Количина на стоки

1-ви Боуман Картичка На Гунар хендерсон. Во близина на нане до нане состојба. Доаѓа во заштитен врвен натоварувач за негова заштита и за прикажување. 2019 Бауман Нацрт Бејзбол #Бд-22 Гунар Хендерсон Пред-Дебитант Картичка-Балтимор Ориолес. Ова е оригинална, автентична бејзбол картичка На Гунар Хендерсон произведена од Топс (Бауман Нацрт-картичките се направени од Топс) во 2019 година. Иако ова не е официјална Дебитантска Картичка на Хендерсон, многу колекционери ја третираат слично на Дебитантска Картичка бидејќи тоа е неговата прва боуманова картичка. Картичката е Во состојба На Нане До Нане. Прикажана фотографија на акции.

Повеќе детали

Избор на купувачи

Масахиро Танака 2014 Блузи Хром 10а Дебитант ВО Нане Состојба! 175 Милиони Јенки Испратени Во Ултра Про Врвен Натоварувач за
  • Неодамнешно

Масахиро Танака 2014 Блузи Хром 10а Дебитант ВО Нане Состојба! 175 Милиони Јенки Испратени Во Ултра Про Врвен Натоварувач за

DEN 143.20

Масахиро Танака 2014 Блузи Хром #10а Дебитант ВО Нане Состојба! 175 Милиони Јенки Проверете Ги Нашите Неверо�