• Неодамнешно
Нипон Лого-SFW12X36FS103-Вратило, Челик, 0.750 Во D, 36.00 во

Нипон Лого-SFW12X36FS103-Вратило, Челик, 0.750 Во D, 36.00 во

DEN 2.00
Достапно на барање

Количина на стоки

Техничка Спецификација Точка Челик Вратило Вратило Диа. Техничка Спецификација Точка Челик Вратило Вратило Диа. 0.75 Диа. Толеранција Мин. 0.7497 Диа. Толеранција Макс. 0.7492 Монтажа Крај Диа. (Во.) 0,75 Големина На Конец 5/16-18 Должина На Конец (Во.) 0.625 Должина 36 Должина На Патување (Во.) 36 Темперамент. Опсег (Ѓ) 230 Ф Материјал Челик Мин. Цврстина на површината 60 HRC оваа листа е за секој. Димензија Г : - Заврши : - Димензија Е : - Димензија И : - Монтажа Крај Диа. (мм) : - Дупки За Монтирање : - Центар За Дупки За Монтирање До Центар : - Крајна Диа За Монтирање. (Во.) : 0.75 Во Мин. Цврстина на површината : 60 HRC Димензија C : - Големина На Дупка За Монтирање : - Тип : - Диа На Вратило. : 0,75 Во Димензија Б : 0,625 Во Диа. Толеранција Мин. : 0.7497 Во Основна Висина (мм) : - Должина На Патување (мм) : - Димензија П : - Должина на Конец (мм) : - Должина : 36 Во Основна Ширина (мм) : - Површина За Монтирање До Центар На Вратило (Во.) : - Дупка за монтирање Од Крајот На Вратилото : - Големина На Завртката : - За Употреба Со : - Должина На Патување (Во.) : 36 Во Големина На Конец : 5/16-18 Основна Висина(Во.) : - Точка : Челична Оска Димензија Х : - Димензија Л : 36.0 Диа. Толеранција Макс. : 0.7492 Во Вклучува : - Материјал : Челик Целокупната Висина (Во.) : - Вкупна Висина (мм) : - Темперамент. Опсег (Ѓ) : 230 Ф Димензија М : 5/16 - 18 Усогласеност На Агенцијата : - Димензија Ф : - Должина На Конецот (Во.) : 0,625 Во Димензија Л1 : Димензија Н : Димензија Н4 : Ширина На Шината (мм) : Број На Дупки За Шини : Димензија Д2 : Дупка За Монтирање До Крај (Во/мм) : Основна Ширина : Материјал За Превоз : Висина На Кочија : Лагер : Димензија В4 : Димензија Д3 : Железнички Материјал : Димензија Л2 : Тип На Превоз : Заптивки : Големина На Дупка : Димензија С Х л (Големина На Дупка За Превоз) : Должина На Железница : Цнт мтг дупка за да се квалификува Работ (Во/Мм) : Макс. Брзина ( м/Сек) : Димензија W3 : Големина На Дупка За Превоз (мм) : Димензија H : Димензија W1 : Основна Ширина (Во.) : Ширина На Превоз : Железничка Завршница : Висина На Шината : Димензија Н1 : Димензија Л3 : Капацитет На Статичко Оптоварување (Лб.) : Димензија В : Должина На Превоз : Макс. Пв : Динамичен Капацитет На Оптоварување ( Н) : Статички Капацитет На Оптоварување ( Н) : Макс. Брзина (Во/Сек) : Дозвола За Трчање (Во/мм) : Динамичко Оптоварување.

Повеќе детали

Избор на купувачи