• Неодамнешно
Замена на филтерот за убијци за WIX D91B20EV

Замена на филтерот за убијци за WIX D91B20EV

DEN 1781.44
Достапно на барање

Количина на стоки

Гордо произведен во САД. Медиуми : Микроглас. Строга контрола на квалитетот за супериорен производ. Произведени со највисок квалитет на материјали што се достапни на пазарот, загарантирани!. Филтерски вкрстени референци p/n wix d91b20ev. Гордо произведен во САД. Медиуми : Микроглас. Строга контрола на квалитетот за супериорен производ. Произведени со највисок квалитет на материјали што се достапни на пазарот, загарантирани!. Филтерски вкрстени референци p/n wix d91b20ev. Замена на филтерот за убијци за Wix D91 B20 EV Производите за филтрирање на убијци се произведуваат со највисок квалитет на материјали и техники на пазарот денес. Сите елементи на филтрацијата се загарантирани за да ги исполнат или надминуваат сите спецификации на производството на оригинална опрема. Производите за филтрирање на убијци се подложени на строга програма за тестирање и се нарушуваат со повеќе ISO стандарди за филтрација. Сите предмети означени со замена или еквивалент не се поврзани со оригиналното производство. Броевите на дел се за повикување само на вкрстениот дел. Сите трговски марки, регистрирани или нерегистрирани, се трговски марки на нивните соодветни сопственици. Референцата им се прави на овие компании само за да се идентификува компатибилноста на производите за убијци, Inc со производот OEM; OEM не ги спонзорираше или ги одобри нашите филтри или производи и филтер за убијци, Inc не тврди дека прави производи за OEM или снабдување на оригинални OEM производи во повеќето случаи.

Повеќе детали

Избор на купувачи

Универзален филтер за воздух K&N Универзален прицврстувач: Високи перформанси, Премиум, Филтер за замена: Дијаметар на прирабница:
  • Неодамнешно

Универзален филтер за воздух K&N Универзален прицврстувач: Високи перформанси, Премиум, Филтер за замена: Дијаметар на прирабница:

DEN 201.60

Враќањето на перформансите : Помага во обновувањето на филтерот во исклучителни перформанси со отстран