• Неодамнешно
Mitutoyo 611224-51B челик правоаголен блок со лигавски со термички податоци за експанзија, ASME одделение k, 16 Должина

Mitutoyo 611224-51B челик правоаголен блок со лигавски со термички податоци за експанзија, ASME одделение k, 16 Должина

DEN 1008.00
Достапно на барање

Количина на стоки

Mitutoyo нуди блокови од највисоко ниво (челик и керамика) кои се супериорни во однос на блоковите К класа, со нивниот квалитет поддржан од најдобрите технологии на Митутојо. Доаѓа со многу точен коефициент на термичка експанзија измерен со интерферометар со голема точност со двојно лице (DFI). Интерферометарот со висока точност на блокот (GBI) гарантира висока димензионална точност. Mitutoyo нуди правоаголни блокови на Gage, со номинални вредности од 100 до 500мм одделение : K класа во ASME. Неизвесност на коефициентот на термичка експанзија : 0,035 x 10-6/k (k = 2) и неизвесност за мерење на димензиите : 30nm (k = 2), за 100мм блок. Mitutoyo нуди блокови од највисоко ниво (челик и керамика) кои се супериорни во однос на блоковите К класа, со нивниот квалитет поддржан од најдобрите технологии на Митутојо. Доаѓа со многу точен коефициент на термичка експанзија измерен со интерферометар со голема точност со двојно лице (DFI). Интерферометарот со висока точност на блокот (GBI) гарантира висока димензионална точност. Mitutoyo нуди правоаголни блокови на Gage, со номинални вредности од 100 до 500мм одделение : K класа во ASME. Неизвесност на коефициентот на термичка експанзија : 0,035 x 10-6/k (k = 2) и неизвесност за мерење на димензиите : 30nm (k = 2), за 100мм блок. Mitutoyo 611224-51 B CTE 16-ka-Be1/YJC.

Повеќе детали

Избор на купувачи

Mitutoyo 611204-51B челичен правоаголен блок за гајџ со податоци за коефициент на термичка експанзија, ASME одделение k, 4 Должина
  • Неодамнешно

Mitutoyo 611204-51B челичен правоаголен блок за гајџ со податоци за коефициент на термичка експанзија, ASME одделение k, 4 Должина

DEN 772.80

Mitutoyo нуди блокови од највисоко ниво (челик и керамика) кои се супериорни во однос на блоковите К класа, с�