• Неодамнешно
Dbilida VESA Сертифициран 8K USB C Да DisplayPort 1.4 Кабел 3.3 ft, Поддршка 8K@60Hz, 4K@144hz 165Hz, 2K@240hz, [Thunderbolt 4/3 Компатибилен] 32.4 Gbps За MacBook Pro M1 M2, Mac Студио, iMac, XPS

Dbilida VESA Сертифициран 8K USB C Да DisplayPort 1.4 Кабел 3.3 ft, Поддршка 8K@60Hz, 4K@144hz 165Hz, 2K@240hz, [Thunderbolt

DEN 271.84
Достапно на барање

Количина на стоки

● Qsle-бесплатна Доживотна Гаранција Qbilida USB C До Displayport 1.4 Кабел [Компатибилен Со Thunderbolt 4/3] обезбедува бесплатна доживотна замена или враќање на средствата доколку имате проблем со квалитетот. Ве молиме контактирајте не преку вашата листа со нарачки, адресирајте ЈА ЛИЧНАТА КАРТА за нарачка и потоа кликнете на копчето"контакт продавач". * Забелешка : овој кабел е компатибилен Со Samsung odyssey G9 CHG90 CRG9, ве молиме надградете ги вашите mac OS/windows до најновата верзија . Vesa Certifided Display Port 1.4 ® ОВОЈ КАБЕЛ ОД 8 K USB C до DP 1.4 го исполнува стандардот VESA. Стапката на пренос на овој displayport кабел е поддршка 32,4 Gbps. Приклучете и играјте. Тоа не е замаглување на движењето, кинење на екранот или треперење. И исто така поддржува DSC, FEC, HDR / Display HDR, HDCP 2.2/1.4 и Windows PC MST (транспорт со повеќе струи). Наназад компатибилен СО DP 1.3, 1.2 DELL XPS/ Alienware 13/ 15, Површина Книга 7, Chromebook/Pixelbook, Јога 920, Samsung Galaxy S21/S20, ROG GL/G7/GX/Strix, Zen Book Pro UX501 VW,Трансформатор 3 Pro, итн. * Забелешка : овој кабел е некомпатибилен СО ASUS VP249 QGR, Asus VG249 Q. xxx-бесплатна Доживотна Гаранција Qbilida USB C До Displayport 1.4 Кабел [Компатибилен Со Thunderbolt 4/3] обезбедува бесплатна доживотна замена или враќање на средствата доколку имате проблем со квалитетот . Ве молиме контактирајте не преку вашата листа со нарачки, адресирајте ЈА ЛИЧНАТА КАРТА за нарачка и потоа кликнете на копчето"контакт продавач". * Забелешка : овој кабел е компатибилен Со Samsung odyssey G9 CHG90 CRG9, ве молиме надградете ги вашите mac OS/windows до најновата верзија . Vesa Certifided Display Port 1.4 ® ОВОЈ КАБЕЛ ОД 8 K USB C до DP 1.4 го исполнува стандардот VESA. Стапката на пренос на овој displayport кабел е поддршка 32,4 Gbps. Приклучете и играјте. Тоа не е замаглување на движењето, кинење на екранот или треперење. И исто така поддржува DSC, FEC, HDR / Display HDR, HDCP 2.2/1.4 и Windows PC MST (транспорт со повеќе струи). Наназад компатибилен СО DP 1.3, 1.2 DELL XPS/ Alienware 13/ 15, Површина Книга 7, Chromebook/Pixelbook, Јога 920, Samsung Galaxy S21/S20, ROG GL/G7/GX/Strix, Zen Book Pro UX501 VW,Трансформатор 3 Pro, итн. * Забелешка : овој кабел е некомпатибилен СО ASUS VP249 QGR, Asus VG249 Q.

Повеќе детали

Избор на купувачи