• Неодамнешно
Мојата канцелариска акции компатибилна замена на тапанот за Samsung SCX-5312R2, работи со: SCX5112, SCX5115, SCX5312, SCX5315; SF830, SF835

Мојата канцелариска акции компатибилна замена на тапанот за Samsung SCX-5312R2, работи со: SCX5112, SCX5115, SCX5312, SCX5315;

DEN 1110.40
Достапно на барање

Количина на стоки

Овој тапан на мојата канцеларија е компатибилен со Samsung SCX-5312 R2, е произведен во објектот ISO 9001 /ISO 14001 и е загарантирано да одговара или да го надмине тапанот OEM. Компатибилен со следниве машини Samsung : SCX5112, SCX5115, SCX5312, SCX5315; SF830, SF835. Приносот заснован на 5% е 15000. Овој тапан за акции на мојата канцеларија е компатибилен со Samsung SCX-5312 R2, се произведува во објект ISO 9001 /ISO 14001 и е загарантирано да одговара или да го надмине тапанот OEM. Компатибилен со следниве машини Samsung : SCX5112, SCX5115, SCX5312, SCX5315; SF830, SF835. Принос заснован на 5% е 15000. Компатибилен црн тапан за Samsung SCX-5312 R2.

Повеќе детали

Избор на купувачи