• Неодамнешно
225j8 ametric® ANSI Poly-V Појас, Ј Профил На Заб, 8 Ребра, 22,5 Инчи Долг, 0,092 инчен Теренот,

225j8 ametric® ANSI Poly-V Појас, Ј Профил На Заб, 8 Ребра, 22,5 Инчи Долг, 0,092 инчен Теренот,

DEN 111.68
Достапно на барање

Количина на стоки

1-043-225Ј8 Аметирк (Р) Дел Број. АНСИ Поли-В Појас. Ј Профил На Забот. 8 ребра. Долг 22,5 Инчи. 1-043-225Ј8 Аметирк (Р) Дел Број. АНСИ Поли-В Појас. Ј Профил На Забот. 8 ребра. Долг 22,5 Инчи. 1-043-225Ј8 Аметричен Број На Дел НИЕ ГИ КОРИСТИМЕ ОБЈАВЕНИТЕATESАЈ/ ПРЕСМЕТАНИ СТАПКИ НА ИСПОРАКА. НИЕ НЕ ГИ ОЗНАЧУВАМЕ ОВИЕ ОБВИНЕНИЈА. ВЕ МОЛИМЕ ПОТВРДЕТЕ ГИ ТАКСИТЕ ЗА ИСПОРАКА ПРЕД ДА НАРАЧАТЕ. АНСИ Поли-В Појас Ј Профил На Заби 8 Ребра Долги 22,5 Инчи 2,34 мм чекор 0,092 инчен Чекор 1,8 Мм Длабочина на Ребро 0,071 инчи Длабочина на ребро 40 степен агол На Ребро 0,15 Инчи Висина На Ременот 0,736 Инчи Ширина Наведената Цена е за Еден Поли V Појас.

Повеќе детали

Избор на купувачи