• Неодамнешно
Аце стакло 7987-15 Вискомер, изменет Уббелохде, големина од 0,8 мм

Аце стакло 7987-15 Вискомер, изменет Уббелохде, големина од 0,8 мм

DEN 11030.88
Достапно на барање

Количина на стоки

Изменет Уббелохде. Големина од 0,8 мм. Продадени во секоја. Земја на потекло : Соединетите држави. Изменет Уббелохде. Големина од 0,8 мм. Продадени во секоја. Земја на потекло : Соединетите држави. Се користи во методот ASTM D 1601. Тест за разреден раствор вискозност на етиленски полимери на 130 степени C. Тој е применлив за разумно широк спектар на етиленски полимери кои имаат густина од 0,913 до 0,970g/cc. Достапно во капиларни големини .6, .7 и 0,8мм.

Повеќе детали

Избор на купувачи

VTSYIQI дигитален вискометар 1-100000 MPa.S Дигитален ротационен вискометарски флуиметар Тестерски мерач Точност плус или минус
  • Неодамнешно

VTSYIQI дигитален вискометар 1-100000 MPa.S Дигитален ротационен вискометарски флуиметар Тестерски мерач Точност плус или минус

DEN 8240.00

Опсег на мерење : 1 ~ 1 × 10^5 MPa.s; Прикажи со сино осветлување, LED дисплеј со голема осветленост, податоците �

Cgoldenwall STM-V Лабораторија Целосно Автоматски Дигитален Интелигентен Вискометар Вискозитет Метар Вискозитет Тетер Опсег:
  • Неодамнешно

Cgoldenwall STM-V Лабораторија Целосно Автоматски Дигитален Интелигентен Вискометар Вискозитет Метар Вискозитет Тетер Опсег:

DEN 2224.00

StmV Лабораторија Целосен Автоматски дигитален интелигентен Вискометар Вискозитет Метар Вискозитет Тет