• Неодамнешно
MyVolts 9V Адаптер за напојување компатибилен со/замена за DVD плеер Sony DVP -FX5 - американски приклучок

MyVolts 9V Адаптер за напојување компатибилен со/замена за DVD плеер Sony DVP -FX5 - американски приклучок

DEN 1.00
Достапно на барање

Количина на стоки

Овој 9 V висококвалитетен адаптер за замена за замена е компатибилен со DVD-плеерот Sony DVP-FX5. Приклучокот одговара на приклучокот за напојување на wallидот во САД 2-пински. Овој адаптер за напојување е дизајниран да ја исполни спецификацијата за напојување на DVP -FX5 DVD плеерот наведен овде - тој е точен напон, ампеража и големина на врвот. Го исполнува и надминува целиот стандард за безбедност на САД, има заштита од прекумерна моќност, прекумерна и кратка струја за да го заштити вашиот уред и е енергетски ефикасен. Овој 9 V висококвалитетен адаптер за замена за замена е компатибилен со DVD-плеерот Sony DVP-FX5. Приклучокот одговара на приклучокот за напојување на wallидот во САД 2-пински. Овој адаптер за напојување е дизајниран да ја исполни спецификацијата за напојување на DVP -FX5 DVD плеерот наведен овде - тој е точен напон, ампеража и големина на врвот. Го исполнува и надминува целиот стандард за безбедност на САД, има заштита од прекумерна моќност, прекумерна и кратка струја за да го заштити вашиот уред и е енергетски ефикасен. Треба да го напојувате вашиот DVP-FX5? Предметот што го нудиме овде е компатибилно напојување со бренд на My Volts, што може да се користи како замена за адаптерот за наизменична струја, првично доставена со вашиот DVP-FX5 DVD плеер. ДВД-плеер Sony DVP-FX5. Приклучокот одговара на приклучокот за напојување со 2 пински wallидови. Овој адаптер за напојување е дизајниран да ја исполни спецификацијата за напојување на DVP-FX5 DVD-плеерот-точен напон, ампеража и големина на врвот. Целиот стандард за безбедност на САД, има заштита од пренапон, прекумерна и кратка струја за да го заштити вашиот уред и е енергетски ефикасен. Моќниот кабел изгубен или скршен, и не сте сигурни што ви треба? Донесете во контакт со My Volts преку, и ние ќе Помош - Имаме 15 години во играта на електрична енергија, ги знаеме сите уреди и сакаме да им помогнеме на нашите клиенти да ја добијат токму предметот што им е потребна за да го решат нивниот проблем со моќта.

Повеќе детали

Избор на купувачи