• Неодамнешно
Догма на змејот: Се Појави Темно-Xbox 360

Догма на змејот: Се Појави Темно-Xbox 360

DEN 751.20
Достапно на барање

Количина на стоки

Сосема Нов во кутија. Производот бродови со сите релевантни додатоци. Веднаш до копното Гранси се наоѓа проколнатиот горчлив црн Остров каде гејмерите ќе тргнат во сосема нова потрага да откријат подземно царство, комплетно со нови застрашувачки непријатели и неверојатно богатство. Сопствениците на Оригиналната Догма На Змејот ќе можат да ги извезат своите постоечки ликови и сите други зачувани податоци за да го продолжат своето патување како Што Се Појавија и да се соочат со нова закана што произлезе од кавернозните длабочини. Играчите ќе можат да ги однесат своите ликови на нови височини со сосема нови вештини и зголемувања на високо ниво, како и сите нови комплети оружје и оклоп. Понатаму, сопствениците на Оригиналната Догма на Змејот ќе добијат 100.000 Кристали На Рифт, неограничени Фериботски камења и Оклопниот Пакет Грансис кој се состои од шест сосема нови носии бесплатно, при купувањето На Догмата На Змејот : Се Појави Темно. За оние што ја пропуштија Догмата На Змејот за прв пат, Догмата На Змејот : Се Појави Темнина дава можност да го започнат своето патување од самиот почеток пред да се справат со целосно новата содржина. Врз основа на повратните информации од играчите, Догмата На Змејот : Темната Појава ќе го направи искуството на Догмата на Змејот уште позадоволувачко со подобрувањата како што се полесно патување и поинтуитивен систем на мени. За оние кои веќе ја поседуваат Догмата На Змејот, а потоа ја купуваат Догмата На Змејот : Се Појави Темно, овие подобрувања автоматски ќе се реконструираат на нивната оригинална игра зачувај податоци.

Повеќе детали

Избор на купувачи