• Неодамнешно
Гранд кражба на градски приказни за автоматска слобода

Гранд кражба на градски приказни за автоматска слобода

DEN 399.84
Достапно на барање

Количина на стоки

Целокупна нова, епска авантура поставена во Либерти Сити, 3-островска метропола од Гранд кражба Авто 3. Играта има целосно 3Д искуство точно слично на автоматските кражби на PS2. Зачудувачкото техничко достигнување, приказните на Либерти Сити го туркаат ПСП до својата апсолутна граница, ресетирање на разбирањето на јавноста и очекувањата за тоа што е можно на рачен систем за игри. Неверојатни визуелни на PSP заради засилено растојание за цртање, нови модели на осветлување и засенчување, како и рефлексии во реално време. Масивна нелинеарна приказна, напишана од наградуваниот тим за пишување на Рокстар. Професионален карактер Глас глума и производство. Целокупна нова, епска авантура поставена во Либерти Сити, 3-островска метропола од Гранд кражба Авто 3. Играта има целосно 3Д искуство точно слично на автоматските кражби на PS2. Зачудувачкото техничко достигнување, приказните на Либерти Сити го туркаат ПСП до својата апсолутна граница, ресетирање на разбирањето на јавноста и очекувањата за тоа што е можно на рачен систем за игри. Неверојатни визуелни на PSP заради засилено растојание за цртање, нови модели на осветлување и засенчување, како и рефлексии во реално време. Масивна нелинеарна приказна, напишана од наградуваниот тим за пишување на Рокстар. Професионален карактер Глас глума и производство. Време е да се вратиме во Либерти Сити, градот каде што сите правила беа прекршени како Гранд Краж Ауто 3 револуционизирана игри и ја направија серијата ГТА најголема франшиза на планетата. Преносното издание на Play Station е нова игра поставена во семето, распространето подземје на Либерти Сити. Само кога мислевте дека Сан Андреас е сè што ви требаше во вашиот живот за игри, Rockstar денес објави дека работи на сосема нова титула за автоматска кражба за PSP. Како што очекувавте од високо таинствениот Rockstar, малку е познато за овој најнов во серијалот GTA, освен тоа што ќе се случи на улиците на Либерти Сити (од ГТА III) и дека го развива Рокстар Лидс. Она што можете да бидете сигурни, е дека со моќта на Sonys секси ново преносно зад тоа, GTA на PSP нема да биде само рехабилитација на оригиналот во 1997 година.

Повеќе детали

Избор на купувачи