• Неодамнешно
2pcs Sharegoo Glow Plug N4#4 No.4 Средна топла искра 70117 Компатибилен со Traxxas Kyosho HSP HPI Redcat 1/8 1/10 RC Nitro Entro Car Cast Cumbuge

2pcs Sharegoo Glow Plug N44 No.4 Средна топла искра 70117 Компатибилен со Traxxas Kyosho HSP HPI Redcat 1/8 1/10 RC Nitro Entro

DEN 689.60
Достапно на барање

Количина на стоки

Погледнете го вашиот прирачник за упатства и проверете дали е компатибилен. Compatible with SHOCKWAVE, TSUNAMI, VOLCANO STX, TORNADO S30, VOLCANO S30, AFTERSHOCK 21, HURRICANE XL, AFTERSHOCK 3.0, AFTERSHOCK 3.5, BACKDRAFT 3.5, CALDERA 3.0, EARTHQUAKE 3.0, EARTHQUAKE 3.5, HURRICANE XP, LANDSLIDE 21, LANDSLIDE LT, MAELSTROM LT , Monsoon XP, Sandstorm 21, Sandstorm LT, Twister LT, Typhoon XP, Reacter RS ​​3,3, вулкан MX, вулкан СВ, вулкан Т2, Вортекс СС, Торнадо ББ и повеќе .. Среден за клупски трки и спортско користење. Филаментот на волфрам на N4 е похрабро од N3, дека ќе биде потрајно. За 4 C мотори, за 5% - 40% нитро горива. Подобрува празен и транзиција, хексадецимална големина : 8мм. Погледнете го вашиот прирачник за упатства и проверете дали е компатибилен. Compatible with SHOCKWAVE, TSUNAMI, VOLCANO STX, TORNADO S30, VOLCANO S30, AFTERSHOCK 21, HURRICANE XL, AFTERSHOCK 3.0, AFTERSHOCK 3.5, BACKDRAFT 3.5, CALDERA 3.0, EARTHQUAKE 3.0, EARTHQUAKE 3.5, HURRICANE XP, LANDSLIDE 21, LANDSLIDE LT, MAELSTROM LT , Monsoon XP, Sandstorm 21, Sandstorm LT, Twister LT, Typhoon XP, Reacter RS ​​3,3, вулкан MX, вулкан СВ, вулкан Т2, Вортекс СС, Торнадо ББ и повеќе .. Среден за клупски трки и спортско користење. Филаментот на волфрам на N4 е похрабро од N3, дека ќе биде потрајно. За 4 C мотори, за 5% - 40% нитро горива. Подобрува празен и транзиција, хексадецимална големина : 8мм.

Повеќе детали

Избор на купувачи